Hírek

2024.04.28 12:22
Kedves Festőtársak! Örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy május 2-án, 18:00-kor élő közös videó vetítés lesz a Facebookon az Attraktív festészet-Simon M. Veronikával csoportban. Ez alkalommal egy izgalmas festmény - A SZAVAZÁS ELSŐ HELYEZETTJE - elkészítését követhetitek figyelemmel, melynek címe "Hölgy virágkosárral". Ez a tengerparti jelenet egy gyönyörű hölgyet ábrázol, ahogy virágokat gyűjtött a kosarába. Veronika el fogja mesélni az emberábrázolás titkait, valamint azt, hogyan lehet nagy távolságot bemutatni a festményeken. Élőben kérdezhetsz tőle, és ő szívesen válaszol minden kérdésedre. Emellett, bónuszként megmutatjuk nektek "Falu végén" című romantikus festmény videóját is, mely a szavazás második helyezettje volt. A videókat egész május hónapban akárhányszor megtekinthetitek, és a festményeket meg is festhetitek. Mindez mindössze 7990 Ft/május hó-ért érhető el. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, vedd meg jegyedet itt: https://smvmuvesz.hu/Attraktiv-festeszet-Simon-M-Veronikaval-csoporttag Várunk mindenkit szeretettel! Üdvözlettel SMV FESTŐTANODA CSAPATA Szeretettel: Simon M. Veronika Cserhát - Munkácsy és Holló László díjas, KUNST MEISTER festőművész Cím: 8000 Székesfehérvár, Bercsényi M. u. 7. Mobil: +36 20 661 33 71 Telefon:+36 22 340 346 Honlap és webshop: www.smvmuvesz.hu E-mail címek: simonmveronika@gmail.com simonmariaveronika@gmail.com

TOP termékek

Attraktív festészet - Simon M. Veronikával csoporttagság - Következő hónap végéig

Attraktív festészet - Simon M. Veronikával csoporttagság -  Következő hónap végéig
Attraktív festészet - Simon M. Veronikával csoporttagság - Következő hónap végéig

Ezt kellene betenni:

**Különleges élő videó vetítés!**

Csatlakozz hozzánk az Attraktív festészet csoportban 2024. július 1-jén, 18:00 órakor egy egyedülálló élő vetítésre!

**Időpont:** 2024. július 1., 18:00
**Helyszín:** Attraktív festészet csoport

Simon M. Veronika megmutatja, hogyan kell megfesteni egy gyönyörű toszkán tájképet. A festmény egy learatott mezőt ábrázol, henger alakú szalmabálákkal, háttérben toszkán házakkal és lenyűgöző ciprusfákkal.

**Jegyek vásárlása itt:**
A két videó összesen 7990 Ft (10 000 Ft helyett)
https://smvmuvesz.hu/Attraktiv-festeszet-Simon-M-Veronikaval-csoporttag

**Bónusz:** Egy csodálatos téli park részlet festését is bemutatjuk. Mindkét képet július végéig akárhányszor megnézheted és megfestheted!

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! Várunk szeretettel! ️

**SMV 2000 Festőtanoda Csapata**

7 990 Ft
Adatok
Cikkszám
attraktiv
Hasonló termékek