TOP termékek

Blog

ACRYL SPACHTELMASSE. A XX. és a XXI. században igény van a modern képekhez új anyagokra.

Simon M. Veronika
Simon M. Veronika
2021.12.20 12:16
ACRYL SPACHTELMASSE. A XX. és a XXI. században igény van a modern képekhez új anyagokra.

A következő blogban az egyik ilyen új kisegítő anyagot mutatom be, mely anyag az "SMV 2000 Festőtanoda" kurzusain már 20 éve szerepel: ACRYL SPACHTELMASSE, más néven: modellező paszta, struktúr paszta, zselé...

A XX. és a XXI. században igény van a modern képekhez új anyagokra. A következő blogban az egyik ilyen új kisegítő anyagot mutatom be, mely anyag az "SMV 2000 Festőtanoda" kurzusain már 20 éve szerepel.

 ACRYL SPACHTELMASSE, más néven: modellező paszta, struktúr paszta, zselé...

 Művész kellék, ami segítségével 3D-s festmények, alkotások készülhetnek.

A képek részei tetszés szerint emelkednek ki a vászon síkjából, nagyobb élményt nyújthatnak a szemlélőknek. Nincs olyan, hogy unalom a vásznon! A művészellátó boltokban találsz izgalmas struktúr pasztákat és zseléket, melyek után a művészi lelked sóvárog.

 Leírás: Általában vízbázisú, speciális összetételű, krémes állagú 3D relief-, struktúrpaszta vagy más néven modellező paszta, melynek segítségével különleges pl. kőhatású dekorációk készíthetőek. Bármilyen márkájú akrilfestékkel színezhető, antikolható. Felvihetjük ecsettel, műanyag vagy fa spatulával egyaránt. Közvetlenül fára, festővászonra, mdf anyagra vagy falra is felvihető. Gyorsan szárad, így több réteget, több színt is felvihetünk egymásra. Használható stencillel, dombornyomásos technikával. Teljes 24 óra száradást követően a felületen vízálló, kő keménységűre szárad (a teljes száradási idő a rétegek vastagságától és a hőmérsékleti viszonyoktól függően változhat). Száradás után is festhető akrilfestékekkel.

 A "Tanodánkban"  az alábbi kurzusokon tanulhatod meg a használatát

01./ ALAPOZÓ KURZUSOK

  1. MODERN KÉPEK
  2. Spontán
  3. Kollázs
  4. Akril spachtel
  5. Akril spachtel mix

02./ SZAKKURZUSOK

  1. ABSZTRAKT - SMV COLLAGE
  2. Óriáskerék
  3. A zene hullámain
  4. Megterítve
  5. Vörös és szürke

 és itt rendelheted meg a kurzusokat:

https://smvmuvesz.hu/XI-MODERN-KEPEK

https://smvmuvesz.hu/25-ABSZTRAKT-SMV-COLLAGE