Hírek

2024.04.28 12:22
Kedves Festőtársak! Örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy május 2-án, 18:00-kor élő közös videó vetítés lesz a Facebookon az Attraktív festészet-Simon M. Veronikával csoportban. Ez alkalommal egy izgalmas festmény - A SZAVAZÁS ELSŐ HELYEZETTJE - elkészítését követhetitek figyelemmel, melynek címe "Hölgy virágkosárral". Ez a tengerparti jelenet egy gyönyörű hölgyet ábrázol, ahogy virágokat gyűjtött a kosarába. Veronika el fogja mesélni az emberábrázolás titkait, valamint azt, hogyan lehet nagy távolságot bemutatni a festményeken. Élőben kérdezhetsz tőle, és ő szívesen válaszol minden kérdésedre. Emellett, bónuszként megmutatjuk nektek "Falu végén" című romantikus festmény videóját is, mely a szavazás második helyezettje volt. A videókat egész május hónapban akárhányszor megtekinthetitek, és a festményeket meg is festhetitek. Mindez mindössze 7990 Ft/május hó-ért érhető el. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, vedd meg jegyedet itt: https://smvmuvesz.hu/Attraktiv-festeszet-Simon-M-Veronikaval-csoporttag Várunk mindenkit szeretettel! Üdvözlettel SMV FESTŐTANODA CSAPATA Szeretettel: Simon M. Veronika Cserhát - Munkácsy és Holló László díjas, KUNST MEISTER festőművész Cím: 8000 Székesfehérvár, Bercsényi M. u. 7. Mobil: +36 20 661 33 71 Telefon:+36 22 340 346 Honlap és webshop: www.smvmuvesz.hu E-mail címek: simonmveronika@gmail.com simonmariaveronika@gmail.com

TOP termékek

Blog

Mi van a névjegyemen

Simon M. Veronika
Simon M. Veronika
2021.11.10 16:49
Mi van a névjegyemen

Néhány szó a névjegyemről, amik a festményeim hátuljára is felkerülnek, minden esetben

- Cserhát-Munkácsy díj, amit a Budapesten székelő Országos Cserhát és Batsányi Művészkörtől kaptam, ami egy bejegyzett országos Munkácsy díj

- Holló László díj, amit Debrecenben kaptam az Országos Holló László Alapítványtól, azzal az indoklással, hogy Magyarország Észak-keleti térségében közel 50 festményem díszíti közintézetek falait.

- KUNST MEISTER festőművész végzettséget Salzburgban szereztem meg, ahol a Leonardo Akadémián 2006 és 2009 között végeztem. Még ma is kijárok a Akadémiára, ahol újabb anyagokkal, technikákkal ismerkedek meg, hiszen a jó pap holtig tanul!

- 2 Lovagrendnek vagyok a rendes lovagja, nem tiszteletbeli, a Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos lovagrendnek és a móri Brindisi Szent Lőrinc Borrendnek, mindkét rendnek Nemzetközi nagykövete vagyok.

- 4 Díszpolgári címem van, bár mindegyikre egyformán büszke vagyok, de a szülőfalum, Csetény címe dobogtatja meg legjobban a szívemet.

- 2 város, Bajót és Ipolyság díjazottja vagyok, valamint Szőlősgyörök Értékes embere

Természetesen egy névjegyre nem férnek fel az elmúlt 20 év elismerései, a több mint 56 díj egy szép kötetben férnek el egymás mellett.