TOP termékek

Blog

Mi van a névjegyemen

Simon M. Veronika
Simon M. Veronika
2021.11.10 16:49
Mi van a névjegyemen

Néhány szó a névjegyemről, amik a festményeim hátuljára is felkerülnek, minden esetben

- Cserhát-Munkácsy díj, amit a Budapesten székelő Országos Cserhát és Batsányi Művészkörtől kaptam, ami egy bejegyzett országos Munkácsy díj

- Holló László díj, amit Debrecenben kaptam az Országos Holló László Alapítványtól, azzal az indoklással, hogy Magyarország Észak-keleti térségében közel 50 festményem díszíti közintézetek falait.

- KUNST MEISTER festőművész végzettséget Salzburgban szereztem meg, ahol a Leonardo Akadémián 2006 és 2009 között végeztem. Még ma is kijárok a Akadémiára, ahol újabb anyagokkal, technikákkal ismerkedek meg, hiszen a jó pap holtig tanul!

- 2 Lovagrendnek vagyok a rendes lovagja, nem tiszteletbeli, a Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos lovagrendnek és a móri Brindisi Szent Lőrinc Borrendnek, mindkét rendnek Nemzetközi nagykövete vagyok.

- 4 Díszpolgári címem van, bár mindegyikre egyformán büszke vagyok, de a szülőfalum, Csetény címe dobogtatja meg legjobban a szívemet.

- 2 város, Bajót és Ipolyság díjazottja vagyok, valamint Szőlősgyörök Értékes embere

Természetesen egy névjegyre nem férnek fel az elmúlt 20 év elismerései, a több mint 56 díj egy szép kötetben férnek el egymás mellett.