Hírek

2024.04.28 12:22
Kedves Festőtársak! Örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy május 2-án, 18:00-kor élő közös videó vetítés lesz a Facebookon az Attraktív festészet-Simon M. Veronikával csoportban. Ez alkalommal egy izgalmas festmény - A SZAVAZÁS ELSŐ HELYEZETTJE - elkészítését követhetitek figyelemmel, melynek címe "Hölgy virágkosárral". Ez a tengerparti jelenet egy gyönyörű hölgyet ábrázol, ahogy virágokat gyűjtött a kosarába. Veronika el fogja mesélni az emberábrázolás titkait, valamint azt, hogyan lehet nagy távolságot bemutatni a festményeken. Élőben kérdezhetsz tőle, és ő szívesen válaszol minden kérdésedre. Emellett, bónuszként megmutatjuk nektek "Falu végén" című romantikus festmény videóját is, mely a szavazás második helyezettje volt. A videókat egész május hónapban akárhányszor megtekinthetitek, és a festményeket meg is festhetitek. Mindez mindössze 7990 Ft/május hó-ért érhető el. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, vedd meg jegyedet itt: https://smvmuvesz.hu/Attraktiv-festeszet-Simon-M-Veronikaval-csoporttag Várunk mindenkit szeretettel! Üdvözlettel SMV FESTŐTANODA CSAPATA Szeretettel: Simon M. Veronika Cserhát - Munkácsy és Holló László díjas, KUNST MEISTER festőművész Cím: 8000 Székesfehérvár, Bercsényi M. u. 7. Mobil: +36 20 661 33 71 Telefon:+36 22 340 346 Honlap és webshop: www.smvmuvesz.hu E-mail címek: simonmveronika@gmail.com simonmariaveronika@gmail.com

TOP termékek

Blog

CAPAPLEX... A XX. és a XXI. században igény van a modern képekhez új anyagokra.

Simon M. Veronika
Simon M. Veronika
2021.11.10 16:23
CAPAPLEX... A XX. és a XXI. században igény van a modern képekhez új anyagokra.

Az el következő néhány blogban most a CAPAPLEXET, az egyik ilyen új kisegítő anyagot mutatom be, mely anyag az SMV 2000 Festőtanoda kurzusain már több éve szerepel.

 

A Capaplexet a művészvilág az építőiparból hozta át a művészetbe.

 

 Ezt írja róla az építő ipar. Egy vízzel hígítható magas diszperziós tartalmú színtelen alapozó, amely szilárd vagy egyenetlen nedszívó stabil aljzatok kiegyenlítésére szolgál. Különösen alkalmas pórusbeton felületekre. Az alapozástő következő bevonatrétegek bedolgozási (nyított) idejét a Capaplex jelentősen megnöveli. Mosható, színtelen védőbevonatként is alkalmazható emulziós festékekhez és papírtapétákhoz.

Tulajdonságok

  • Alapozó porózus betonhoz
  • Magas kötőanyag tartalom
  • Fényes bevonat a belső terekhez
  • Belső festékbevonatok befejezése
  • Tapéták és beltéri festékbevonatok felületi védelméhez

Bázis: Módosított vizesbázisú műanyag diszperzió.

 

A FENTI TULAJDONSÁGAIT HASZNÁLJUK FEL MI IS:

Akril festmények alapozáshoz, könnyebb anyagok ragasztásához,  akrilfestékhez festőszerként, akrilfestmények levédésére... stb.

A használatáról többek között az alábbi kurzuson tanulhatsz  (a teljesség igénye nélkül):

 

ALAPOZÓ kurzusokból:

  1. LEONARDO, 21. SZ. ANYAGAI, TECHNIKÁI ezeknek a technikáknak az alapanyaga:
  2. Schraffito
  3. Seiden
  4. Metylan
  5. Capaplex

A fenti technikák alapanyagai, a salzburgi Leonardo Akadémián is tanítják ezeket a technikákat.

 

 A SZAK kurzusokból is ajánlok egyet sok közül, ahol használjuk a capaplexet:

  1. FEININGER - FÉLE TECHNIKA 2
  2. Balaton
  3. Ébredés után (női portré)
  4. New York
  5. Feininger virágok

 

Próbáld ki ezeket a Kurzusokat, ahol sokat tanulhatsz a capaplexről.

 

A Capaplexet 1 és 5 kg-os kiszerelésben vásárolhatod meg a CAPAROL termékeket árusító festékboltokban.