TOP termékek

Profi portréképzés - 6 darab videó

Profi portréképzés - 6 darab videó
ÚJ
Profi portréképzés - 6 darab videó
Örömmel bemutatom neked az új profi portréfestő képzést A-Z tartalmazó pendrive-ot! Ez a kiváló minőségű pendrive tartalmazza a grafika, pasztel technika és olaj technika területén készült lenyűgöző képeket, amelyek segítségével elsajátíthatod a portréfestés művészetét.

Az ár tartalmazza a bevezető időszakban a pendrive és a postadíját.

A pendrive-on 6 db izgalmas oktatóvideó található, amelyekben a gyermek, öregember és fiatal nő portréfestésének témái egyaránt szerepelnek. Az oktatóvideók részletesen bemutatják a technikákat, lépésről lépésre vezetnek végig a festés folyamatán, és számos hasznos tippekkel és trükkökkel szolgálnak.

Az egyik legjobb tulajdonsága ennek a pendrive-nak az, hogy reklámok nélkül tekintheted meg a videókat, és akárhányszor újra és újra visszanézheted őket. Nincs határidő, tehát saját tempódban haladhatsz és fejlesztheted portréfestő készségeidet.

Ha szeretnéd megszerezni ezt a lenyűgöző portréfestő képzést tartalmazó pendrive-ot, ne habozz! Elérhető a vásárlásra, és azzal a céllal készült, hogy segítsen megtanulni és fejleszteni a portréfestésedet. Fedezd fel a művészet csodálatos világát és hozd ki belőle a legtöbbet ezzel az izgalmas és tanulságos oktatóanyaggal!
33 000 Ft
Adatok
Cikkszám
portrependrive
Hasonló termékek