Hírek

2024.04.28 12:22
Kedves Festőtársak! Örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy május 2-án, 18:00-kor élő közös videó vetítés lesz a Facebookon az Attraktív festészet-Simon M. Veronikával csoportban. Ez alkalommal egy izgalmas festmény - A SZAVAZÁS ELSŐ HELYEZETTJE - elkészítését követhetitek figyelemmel, melynek címe "Hölgy virágkosárral". Ez a tengerparti jelenet egy gyönyörű hölgyet ábrázol, ahogy virágokat gyűjtött a kosarába. Veronika el fogja mesélni az emberábrázolás titkait, valamint azt, hogyan lehet nagy távolságot bemutatni a festményeken. Élőben kérdezhetsz tőle, és ő szívesen válaszol minden kérdésedre. Emellett, bónuszként megmutatjuk nektek "Falu végén" című romantikus festmény videóját is, mely a szavazás második helyezettje volt. A videókat egész május hónapban akárhányszor megtekinthetitek, és a festményeket meg is festhetitek. Mindez mindössze 7990 Ft/május hó-ért érhető el. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, vedd meg jegyedet itt: https://smvmuvesz.hu/Attraktiv-festeszet-Simon-M-Veronikaval-csoporttag Várunk mindenkit szeretettel! Üdvözlettel SMV FESTŐTANODA CSAPATA Szeretettel: Simon M. Veronika Cserhát - Munkácsy és Holló László díjas, KUNST MEISTER festőművész Cím: 8000 Székesfehérvár, Bercsényi M. u. 7. Mobil: +36 20 661 33 71 Telefon:+36 22 340 346 Honlap és webshop: www.smvmuvesz.hu E-mail címek: simonmveronika@gmail.com simonmariaveronika@gmail.com

TOP termékek

Profi portréképzés - 6 darab videó

Profi portréképzés - 6 darab videó
ÚJ
Profi portréképzés - 6 darab videó
Örömmel bemutatom neked az új profi portréfestő képzést A-Z tartalmazó pendrive-ot! Ez a kiváló minőségű pendrive tartalmazza a grafika, pasztel technika és olaj technika területén készült lenyűgöző képeket, amelyek segítségével elsajátíthatod a portréfestés művészetét.

Az ár tartalmazza a bevezető időszakban a pendrive és a postadíjat is.

A pendrive-on 6 db izgalmas oktatóvideó található, amelyekben a gyermek, öregember és fiatal nő portréfestésének témái egyaránt szerepelnek. Az oktatóvideók részletesen bemutatják a technikákat, lépésről lépésre vezetnek végig a festés folyamatán, és számos hasznos tippekkel és trükkökkel szolgálnak.

Az egyik legjobb tulajdonsága ennek a pendrive-nak az, hogy reklámok nélkül tekintheted meg a videókat, és akárhányszor újra és újra visszanézheted őket. Nincs határidő, tehát saját tempódban haladhatsz és fejlesztheted portréfestő készségeidet.

Ha szeretnéd megszerezni ezt a lenyűgöző portréfestő képzést tartalmazó pendrive-ot, ne habozz! Elérhető a vásárlásra, és azzal a céllal készült, hogy segítsen megtanulni és fejleszteni a portréfestésedet. Fedezd fel a művészet csodálatos világát és hozd ki belőle a legtöbbet ezzel az izgalmas és tanulságos oktatóanyaggal!
33 000 Ft
Adatok
Cikkszám
portrependrive
Hasonló termékek