TOP termékek

1 havi, 6 havi vagy 1 éves előfizetés a Portréműhelyre

1 havi, 6 havi vagy 1 éves előfizetés a Portréműhelyre
ÚJ
1 havi, 6 havi vagy 1 éves előfizetés a Portréműhelyre

Kedves Érdeklődő!
HAVI 2400 forintért, azaz csak NAPI 80 forintért, van lehetőség bérlet venni a facebook csoportunkba. Amíg fizeted, addig bent maradhatsz a csoportban, és folyamatosan festheted a portrékat, akárhányszor vissza nézheted, sőt konzultálhatsz is, a kész vagy a félkész Portréid ügyében itt a csoportban. Ha van időd, akkor sok Portrét festhetsz meg egy hónap alatt, ha lassabb vagy, akkor sincs semmi gond, mert 2400 Ft nem egy nagy összeg ahhoz hogy tanulj.


A havi előfizetés esetén mindig a hónap 1. napjától a hónap utolsó napjáig tart az előfizetés, így amennyiben valaki hónap közben vásárolja meg a az előfizetést kettő lehetőség közül választhat: vagy a következő hónaptól veszi igénybe a csoporttagságot vagy tudomásul veszi, hogy az első hónap egy tört hónap lesz. A választást kérjük megjegyzésbe írja meg a megrendelésénél. Természetesen próbálunk rugalmasan hozzáállni a kérdéshez mindenki jóérzését ezáltal elérve.

Bővebben
2 400 Ft
Részletek

A facebook csoportba itt lehet jelentkezni: SMV Portré-műhely https://www.facebook.com/groups/191567885492667 Kérjük a facebook nevedet amivel jelentkezni fogsz, írd bele a megjegyzésbe a könnyebb azonosítás érdekében. A csoportban témák menüre kattintva tudsz választani a különböző technikák közül. Kérjük a kuponkódot itt ne használd mert erre a termékre nem érvényes.

Adatok
Cikkszám
portre1
Hasonló termékek