Hírek

2024.04.28 12:22
Kedves Festőtársak! Örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy május 2-án, 18:00-kor élő közös videó vetítés lesz a Facebookon az Attraktív festészet-Simon M. Veronikával csoportban. Ez alkalommal egy izgalmas festmény - A SZAVAZÁS ELSŐ HELYEZETTJE - elkészítését követhetitek figyelemmel, melynek címe "Hölgy virágkosárral". Ez a tengerparti jelenet egy gyönyörű hölgyet ábrázol, ahogy virágokat gyűjtött a kosarába. Veronika el fogja mesélni az emberábrázolás titkait, valamint azt, hogyan lehet nagy távolságot bemutatni a festményeken. Élőben kérdezhetsz tőle, és ő szívesen válaszol minden kérdésedre. Emellett, bónuszként megmutatjuk nektek "Falu végén" című romantikus festmény videóját is, mely a szavazás második helyezettje volt. A videókat egész május hónapban akárhányszor megtekinthetitek, és a festményeket meg is festhetitek. Mindez mindössze 7990 Ft/május hó-ért érhető el. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, vedd meg jegyedet itt: https://smvmuvesz.hu/Attraktiv-festeszet-Simon-M-Veronikaval-csoporttag Várunk mindenkit szeretettel! Üdvözlettel SMV FESTŐTANODA CSAPATA Szeretettel: Simon M. Veronika Cserhát - Munkácsy és Holló László díjas, KUNST MEISTER festőművész Cím: 8000 Székesfehérvár, Bercsényi M. u. 7. Mobil: +36 20 661 33 71 Telefon:+36 22 340 346 Honlap és webshop: www.smvmuvesz.hu E-mail címek: simonmveronika@gmail.com simonmariaveronika@gmail.com

TOP termékek

1 havi, 6 havi vagy 1 éves előfizetés a Portréműhelyre

1 havi, 6 havi vagy 1 éves előfizetés a Portréműhelyre
ÚJ
1 havi, 6 havi vagy 1 éves előfizetés a Portréműhelyre

Kedves Érdeklődő!
Ismerd meg az "SMV Portré-műhely" csoportot!
Mélyíteni, gyakorolni szeretnéd a portrézás alapjait és az olajportré alapjait esetleg gyakorlott vagy, de megismernél különleges technikákat?️
Akkor ezt a csoportot neked javasoljuk!

Többekközött lehetőséged van megtanulni a csoportban:
Szem, grafika ️
Szem, pasztell
Orr és a száj, szén, pasztell
Fül, rajzszén
Fiatal lány
Bébi portré
Nő egyszerűsített technika, olaj ️
Könnycsepp
Férfi pitt ceruzával
Jézus portré

Gyakorlott portréfestő vagy? Akkor is érdemes megvenni a bérletet, ugyanis különleges technikákat is látsz ebbe a csoportban pl. impasztó technika, vagy a korunk stílusát például a pop Art stílust.
Jelenleg 21 portré van a csoportban , ezért érdemes több havi bérletet venni, ahhoz, hogy mindegyiket kényelmesen meg tudd nézni.
Bizonyos időközönként növeljük a bent lévő megfesthető portrék számát.

Bővebben
2 400 Ft
Részletek

A facebook csoportba itt lehet jelentkezni: SMV Portré-műhely https://www.facebook.com/groups/191567885492667 Kérjük a facebook nevedet amivel jelentkezni fogsz, írd bele a megjegyzésbe a könnyebb azonosítás érdekében. A csoportban témák menüre kattintva tudsz választani a különböző technikák közül. Kérjük a kuponkódot itt ne használd mert erre a termékre nem érvényes.

Adatok
Cikkszám
portre1
Hasonló termékek